Gescandeafbeelding3
opening

In 1962 werd Modehuis Bruinewoud gestart aan de Zwolseweg in Heerde door de oprichter A.J. Bruinewoud en zijn vrouw Marrie

In 1967 verhuisde de zaak naar het huidige pand aan de Stationsstraat 16 in Heerde (Dit pand was eigendom van Familie Zimmerman en bevatte galanterie en rookwaren). men is toen begonnen met tricotage e.d.

Na het overlijden van A.J. Bruinewoud is de zaak overgenomen door Andries en Marietje Bruinewoud. In de loop der jaren vonden diverse verbouwingen plaats en is Bruinewoud mode uitgegroeid tot de huidige grootte van bijna 300 vierkante meter verkoopruimte met 4 paskamers en een koffiehoek.

Na het bereiken van de 65 jarige leeftijd is de zaak overgenomen door de dochter van de oprichter, Diny en haar man Bertus v/d Bosch. De zaak onderging wederom een interne verbouwing.

In 2012 is de zaak grondig gemoderniseerd en aangepast aan de laatste eisen en wensen van onze klanten. Zo is voor de zaak uitgerust met een nieuwe Gelco shop als vierde in Nederland, en achter in de zaak beschikken we over een Setter shop. Wij hebben in de zaak airconditioning en 6 paskamers. U bent van harte welkom in de gezellige koffiehoek.

item6 item5 item4 item3 item2 item1a item7 item12 item11 item10 item9 item8 item7