background
  • Openingstijden
  • Ma. 13.00 - 17.30 uur
  • Di. 09.30 - 17.30 uur
  • Wo. 09.30 - 17.30 uur
  • Do. 09.30 - 17.30 uur
  • Vr. 09.30 - 20.00 uur
  • Za. 09.30 - 17.00 uur

Modehuis Bruinewoud van vader op zoon.

Bertus van den Bosch, eigenaar van Modehuis Bruinewoud in Heerde, geeft het stokje door aan zoon Marco. Een nieuwe generatie komt aan het roer te staan van het familiebedrijf dat in 2017 het vijftigjarig jubileum vierde.

Na een succesvolle overstap in 2013 van de bouw naar de mode, is Marco van den Bosch er klaar voor om Modehuis Bruinewoud de toekomst in te leiden. ,,De afgelopen jaren heb ik enorm veel geleerd: van mijn ouders, van ons verkoopteam, van leveranciers en van klanten. Ik heb er echt schik in. Modehuis Bruinewoud vindt zijn oorsprong in 1967, toen Anton Bruinewoud, Marco's grootvader, een winkel in kleinvak, babykleertjes en ondergoed begon. Na diens vroegtijdige overlijden, zette broer Andries de zaak voort en breidde uit met dames- en herenkleding. In 2001 werd de zaak overgenomen door Bertus en Diny van den Bosch-Bruinewoud. Ik vind het heel mooi dat we al die jaren een familiebedrijf zijn gebleven en dat we kunnen bogen op een grote klantenkring, die ons al decennialang trouw is, reageert Bertus van den Bosch. Twee kapiteins op een schip, daar vaart echter niemand wel bij. Ik ga van mijn pensioen genieten, maar blijf nog wel verbonden met de winkel. Ook voel ik me trots als een pauw dat ik samen met mijn zoon de inkoop blijf doen. Het is goed om ruimte te maken voor een jongere generatie. Mijn vrouw en ik hebben alle vertrouwen in Marco."

COLLECTIE, Modehuis Bruinewoud biedt klassieke merken als onder meer Zerres, Rabe en Sensia, maar ook trendy merken als District, Dreamstar, Soya Concept, Enjoy en S' Questo. Dit levert een veelzijdige collectie op, die zowel een jongere als oudere doelgroep aanspreekt. Hetzelfde geldt voor heren dankzij sportieve merken als onder meer Tom Tailor, Mustang en Baileys en het meer klassieke Meyer en Monte Carlo. Door deel uit te maken van een inkoopgroep, kunnen wij scherp inkopen. Dit resulteert in gevarieerde en betaalbare mode legt Marco uit. Samen met een oprechte interesse in de klant en een eerlijk advies zijn dat de pijlers van ons bedrijf. Dat zal ook in de toekomst zo blijven. Als extra service bieden wij de mogelijkheid van retourpinnen, zowel in de reguliere verkoop als in de uitverkoop. Echter niet in de outlet.